Цікаве

Мій чоловік називає її “слоєний дерун”! Навчилася готувати смачний і простий коржик на сніданок!

Смачно і швидко, ніякої метушні, готується за лічені хвилини. Просто, але водночас оригінально та смачно. Відмінна ідея для сніданку чи вечері. Мій чоловік такий коржик називає “слоєний дерун”). З начинками, до речі, можна експериментувати. Іноді я замість зелені кладу ковбасу з сиром, виходить така собі піца. Буду рада, якщо рецепт вам сподобається)

Інгредієнти:

  • картопля – 1 шт. (велика),
  • яйце – 1 шт.,
  • зелена цибуля, кріп – за смаком,
  • сіль, перець – за смаком,
  • олія для смаження

Приготування:

Зелену цибулю дрібно нарізати.

У глибокій тарілці з’єднати яйце, сіль, перець, зелену цибулю, за бажання можна додати кріп. Перемішати, злегка збити вінчиком.

Картопля натерти на великій тертці.

Сковороду змастити олією. Половину картоплі викласти на дно сковороди. При вкладанні картопля злегка віджимаємо, зайва волога нам не потрібна.

На картоплю викладаємо яйця із зеленню, по можливості рівномірно розподіляємо.

Зверху викладаємо картоплю, що залишилася, також віджимаючи її рукою.

Обсмажуємо коржик під кришкою з двох сторін до рум’яної скоринки.

Подаємо гарячою.

Зовні-хрумка скоринка, внутрішньо-зелена начинка. Можна зі сметаною, можна з часниковим соусом, а можна і просто дуже смачно!

No Newer Articles

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

5 − 4 =

Back to top button