Світ

Гарріс випереджує Трампа у ключових штатах

Гарріс випереджує Трампа у ключових штатах

Фото: gettyimages

Гарріс обходить Трампа

У чотирьох з семи штатах, які ймовірно вирішать результат виборів, Гарріс лідирує. В одному обидва мають однакову кількість голосів. Ще у двох – Трамп попереду.

Віцепрезидентка США Камала Гарріс випереджає кандидата в президенти Дональда Трампа у чотирьох з семи ключових штатів. Про це у вівторок, 30 листопада, повідомляє Bloomberg.

Так, згідно з результатами опитування, яке провели агентство Bloomberg і компанія Morning Consult, Гарріс має перевагу над Трампом в Аризоні (49% опитаних за віце-президента США, 47% за експрезидента), Вісконсині (50% проти 47), Мічигані (53% проти 42%) та Неваді (47% проти 45%).

Водночас обидва претенденти заручилися однаковим рівнем підтримки в штаті Джорджія (47%). Серед двох ключових штатів, що залишилися, Трамп випереджає Гарріс в Пенсільванії (50% проти 46%) і Північній Кароліні (50% проти 46%).

Загалом Гарріс випереджає експрезидента на 1 процентний пункт – за Харріс 48% респондентів, за Трампа 47%. Джо Байден у свою чергу, чинний голова Білого дому, у такому ж опитуванні на початку липня програвав Трампу на 2 відсоткові пункти (47% проти 45%).

Нинішнє опитування проводилося в період з 24 по 28 липня. У ньому взяли участь майже п’ять тисяч американських виборців із семи штатів. Похибка становила 1 процентний пункт.

Раніше повідомлялося, що рейтинг довіри до Гарріс різко зріс, у той час, як у Трампа знижується.

РФ побоюється перемоги Гарріс на виборах – WP

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × 1 =

Back to top button