Спорт

Лівий берег виграв турнір чотирьох і зіграє в УПЛ

Лівий берег виграв турнір чотирьох і зіграє в УПЛ

Фото: УПЛ
Футболісти Лівого берега радіють забитому м’ячу у ворота Миная

Команда розбила Минай і стала останнім учасником української Прем’єр-ліги цього сезону.

Став відомий останній учасник української Прем’єр-ліги сезону 2024/25. Нагадаємо, що після того, як зі змагань було знято СК Дніпро-1, в еліті українського футболу залишилось вакантним одне місце.

Аби визначити команду, яка отримає право замінити дніпрян, керівництво УПЛ вирішило провести турнір за участі чотирьох команд.

У фіналі міні-турніру зустрілись Лівий берег і Минай. Гра у Рівному розпочалась доволі спокійно, але вже на 13-й хвилині Кораблін зі штрафного влучив у поперечину, а кияни одразу відповіли голом. Сухоручко добив м’яч після удару Банади.

А ще за 10 хвилин Лівий Берег знову здивував суперника, подвоївши перевагу завдяки голу Синиці. Зазначимо, що закарпатці так і не змогли відійти від такого подвійного удару.

У другому таймі номінальні гості пропустили і ще раз, і у підсумку розгромно програли 0:3. Наприкінці поєдинку необов’язкову другу жовту отримав Співаков і залишив поле, але на результат це вже ніяк не впливало: Лівий берег вийшов в УПЛ.

УПЛ. Перехідний поєдинок. 30 липня

Лівий берег – Минай – 3:0

Голи: Сухоручко, 19, Синиця, 29, М. Когут, 65

Попередження: Співаков, 89 – Гунічев, 44, Матюшенко, 49, Скиба, 58

Вилучення: Співаков, 90+2

Лівий берег: Механів – Дударенко, Самар, Якимів, Соколов – Дедух (Співаков, 83), Банада – М. Когут (Литовченко, 74), Синиця (Колесник, 68), Войцеховський (Галас, 68) – Сухоручко (Ів. Когут, 68).

Минай: Бандура – Дворовенко (Кисіль, 46), Прокопчук, Скиба (Демиденко, 70), Чуєв – Матюшенко, Кораблін (Воробчак, 70), Шалфєєв – Вакула (Тищук, 88), Гунічев (Ременяк, 46), Дмитрук.

Удари (у площину): 13 (6) – 7 (1)

Кутові: 6 – 2

Офсайди: 0 – 1.

 

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 − six =

Back to top button