Україна

Обстріли Херсонщини: одна людина загинула, серед поранених дитина


Обстріли Херсонщини: одна людина загинула, серед поранених дитина

Внаслідок обстрілів одна людина загинула, п’ятеро – отримали поранення, з них – одна дитина.

У Херсонській області внаслідок російських обстрілів одна людина загинула, п’ятеро – поранені. Про це повідомив голова Херсонської обласної державної адміністрації Олександр Прокудін.

За його словами, минулої доби, 30 липня, російських обстрілів та авіаударів зазнали Садове, Антонівка, Новокаїри, Чорнобаївка, Одрадокам’янка, Комишани, Нововоронцовка, Берислав, Олександрівка, Вірівка, Тягинка, Новотягинка, Суханове, Ромашкове, Львове, Гаврилівка та місто Херсон.

Окупанти поцілили в об’єкти критичної інфраструктури та сільгосппідприємство, житлові квартали населених пунктів області, зокрема дві багатоповерхівки та 46 приватних будинків. Також пошкоджень зазнали газопроводи, господарчі споруди, гаражне приміщення та приватні автомобілі.

“Під час нічної дронової атаки Сили протиповітряної оборони над територією нашої області знищили 9 дронів типу Shahed-136”, – зазначив голова ОВА.

Внаслідок обстрілів одна людина загинула, п’ятеро – отримали поранення, з них – одна дитина.

За словами Прокудіна, вночі через удар російського безпілотника по Херсону загинув 68-річний чоловік. Мої співчуття родині загиблого. Також постраждала 73-річна жінка. У неї діагностували акубаротравму. Медики надали їй допомогу на місці.

Також внаслідок ворожого обстрілу постраждали троє мешканців Олександрівки. Це два чоловіка віком 26 і 53 роки та 54-річна жінка. У них мінно-вибухові травми та акубаротравми.

Нагадаємо, війська РФ атакували Дніпровський район Херсона. Через скидання вибухівки з дрона постраждав чоловік, який перебував у кафе.

Також повідомлялося, що росіяни завдали масованого удару по передмістю Херсона, є поранені.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

4 × three =

Back to top button