Україна

ЗСУ втримали нові позиції біля Старомайорського


ЗСУ втримали нові позиції біля Старомайорського

На фронті протягом доби відбулось 25 бойових зіткнень. ЗСУ відбили ворожі атаки на шести напрямках.

Українські війська ведуть запеклі бої на півдні і сході України. Наші воїни втримали нові позиції біля села Старомайорське у Донецькій області, повідомив Генштаб у вечірньому зведенні у середу, 26 липня.

Вказано, що протягом доби ворог завдав три ракетних та 28 авіаційних ударів, здійснив понад 10 обстрілів з РСЗВ по позиціях наших військ та населених пунктах. Є постраждалі серед цивільного населення, руйнувань зазнали житлові будинки.

На фронті протягом доби відбулось 25 бойових зіткнень. ЗСУ відбили ворожі атаки на Куп’янському, Лиманському, Бахмутському, Авдіївському, Мар’їнському та Шахтарському напрямках.

На Шахтарському напрямку противник здійснив безуспішні спроби відновити втрачене положення в районі Старомайорського Донецької області, – йдеться у повідомленні.

На Запорізькому та Херсонському напрямках противник зосереджує основні зусилля на недопущенні подальшого просування ЗСУ. Але Сили оборони продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському та Бердянському напрямках, закріплюються на досягнутих рубежах і завдають вогневого ураження.

Наша авіація сил за добу завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника та два – по його зенітно-ракетних комплексах.

Підрозділи ракетних військ і артилерії протягом доби уразили дев’ять артилерійських засобів на вогневих позиціях та два пункти управління російських окупантів.

Нагадаємо, з початку червня ЗСУ звільнили понад 210 кв. км території на півдні та сході України, а також дев’ять населених пунктів.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button