Україна

ЗСУ відкидають ворога на лівобережжі Херсонщини


ЗСУ відкидають ворога на лівобережжі Херсонщини

Зараз продовжується бойова робота, яка не підлягає розголошенню, зазначила Наталія Гуменюк.

Українські війська продовжують відкидати російських агресорів з тимчасово окупованого лівого берега Херсонської області. Таку заяву зробила речниця Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк в ефірі телемарафону в понеділок, 23 жовтня.

“У нас триває бойова робота, яка не підлягає розголошенню. Ми продовжуємо відкидати ворога контрбатарейною боротьбою, нищити його запаси”, – сказала вона.

За даними Гуменюк, вчора ЗСУ знищили сім одиниць бронетехніки, сім гармат, один пункт польового боєпостачання, пункт управління дранами, спостережний пункт росіян.

“Тобто ми намагаємося максимально зменшити ворожий потенціал, яким він може завдавати шкоди правому берегу і цивільним людям”, – додала речниця.

Водночас вона зазначила, що ворог упродовж тривалого часу накопичував сили, які підтягнув на лівий берег Дніпра. Тож, бойова робота буде ще довгою, але, як наголосила Гуменюк, успішною.

Раніше в ISW заявили, що ЗСУ продовжили більш масштабні, ніж зазвичай, наземні операції на лівому березі Херсонської області та закріпилися у селі Кринки.

Також повідомлялося, що у росіян паніка через прорив ЗСУ на лівий берег Херсонщини.

А в ЗСУ повідомили, що росіяни у Херсонській області “пакують речі”. Окупанти массово мародерять і, схоже, готуються переміщуватися вглиб окупованої території.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button