Україна

ЗСУ розбили підрозділ кадирівців – Deep State


ЗСУ розбили підрозділ кадирівців – Deep State

Серед полонених – десятки кадирівців, яких наловили глибоко в тилу. За їхніми словами, вони намагалися втекти, щоб уникнути потрапляння в полон.

Українські військові із 225 Окремої штурмової бригади розбили підрозділ чеченців Ахмат. Про це увечері у неділю, 11 серпня, повідомляє Український проєкт Deep State.

“Хлопці зробили ряд заходів, які забезпечили тактичний успіх “операції””, – йдеться у дописі.

Тим часом проєкт Хочу жити опублікував відео з десятками полонених. Деяких з них питають звідки вони, на що ті відповідають, що з Ахмату. 

“Рейдові групи наловили цих кадировців глибоко в тилу від кордону. За їхніми словами, вони намагалися втекти, щоб уникнути попадання в полон, оскільки Рамзан Кадиров колись заявив, що бійці Ахмата в полон не здаються. Ну, зазвичай так, оскільки сидять у тилу, але в Курській області ситуація розвивалася динамічно, а ці бійці Ахмата навіть не намагалися чинити опір”, – йдеться у повідомленні, яке супроводжує відео з полоненими.

Зазначається, що кадировський піар і бажання берегти свою гвардію від бойових дій дорого коштують росіянам. Адже якби вони захищали кордон, а не ховалися “за спинами строковиків на десятій лінії під Курськом”, такий швидкий прорив був би неможливим. Але як наслідок, на кордоні опинилися лише звичайні 18-річні строковики та прикордонники.

“Вони також прийняли правильне рішення не вступати до бою та добровільно здатися в полон, зберігши свої життя”, – повідомляє канал.

Нагадаємо, за даними ЗМІ, ЗСУ просунулися на 30 км вглиб Росії. Також журналісти повідомляють про постійний потік бронетранспортерів і танків, які рухалися в бік Росії.

За даними AFP, тисячі українських військових беруть участь у військовій операції на території Курської області Росії.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 − four =

Back to top button