Україна

Жителям Миколаївської області відключатимуть світло


Жителям Миколаївської області відключатимуть світло

Окупанти цілодобово обстрілюють область, руйнуючи та пошкоджуючи об’єкти критичної інфраструктури.

У Миколаївській області у середу, 26 жовтня, запроваджують стабілізаційні відключення електроенергії всім 10 групам споживачів. Про це повідомили у обласній військовій адміністрації.

Стабілізаційні відключення розпочато о 8 годині ранку. За оперативними змінами можна стежити на офіційній сторінці Миколаївобленерго – https://www.facebook.com/energy.mk.ua.

У вівторок, 25 жовтня, з 14:30 до 16:10 ворог завдав ударів по Первомайській громаді Миколаївської області. Влучання були по двох інфраструктурних об’єктах та відкритій території за їхніми межами. Постраждалих немає, повідомляють в ОВА.

Також тривають обстріли території та прилеглих населених пунктів, що розташовані на лінії розмежування Березнегуватської громади. Так, учора, 25 жовтня, орієнтовно о 18:31 ворогом було завдано ударів по околиці одного із населених пунктів громади. Інформація про постраждалих та пошкодження уточнюється.

Неспокійно на Миколаївщині було й уночі 26 жовтня. Близько 03:30 та 05:40 обстріляли Широківську громаду, влучання зафіксовано за межами населеного пункту. Постраждалих та руйнувань немає.

Нагадаємо, раніше на півдні України російські окупанти вперше застосували дрони-камікадзе Shahed-136 на лінії фронту, а не по цивільних об’єктах.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button