Україна

Зеленський прокоментував замах на свого першого помічника

Президент України Володимир Зеленський вважає, що замах на його першого помічника Сергія Шефіра, був «привітом» йому самому. Про це він заявив у своєму відеозверненні, записаному з Нью-Йорку, повідомляє 1News.

«Декілька годин тому був розстріляний автомобіль мого першого заступника, а головне мого близького товариша Сергія Шефіра. Сергій – живий, водія, на жаль, поранено і зараз він перебуває в лікарні. Вважається, що це був замах на вбивство», – заявив Зеленський.

Він зазначив, що відразу після виступу на Генсамблеї ООН, він вирушає в столицю. «Хто за цим стоїть, скажу відверто – не знаю. Поки що. Які це сили можуть бути внутрішні або зовнішні. Але силами не вважаю їх. Тому що передавати мені привіт пострілами з лісу в автомобіль мого друга – це слабкість. А ось відповідь буде сильною», – додав він.

Окремо Зеленський зазначив, що на міцність його команди не впливає. А також ці події, за словами Зеленського,  не будуть впливати на курс, який взято щодо детінізації, боротьби з криміналітетом та великими фінансовими групами. «А навіть навпаки, адже цей мандат довіри мені довірив народ України», – зауважив Президент.

Нагадуємо, сьогодні вранці у селі Лісники під Києвом стріляли в автомобіль першого помічника Президента Сергія Шефіра. Було поранено водія. Оголошений план перехвату нападників.

Back to top button