Україна

Зеленський оцінив роботу оборонної галузі України


Зеленський оцінив роботу оборонної галузі України

В оборонному секторі почали реально працювати іноземні інвестиції, є хороші результати, зазначив глава держави.


Президент Володимир Зеленський заявив про поліпшення результативності роботи оборонного сектору, зокрема за рахунок реального надходження іноземних інвестицій. Про це глава держави сказав у вечірньому відеозверненні в четвер, 25 липня.
 
“Була дуже детальна і тривала розмова з міністром з питань стратегічних галузей промисловості Олександром Камишіним. Аналіз роботи міністерства та відповідних підприємств нашої “оборонки” – те, що досягнуте, і те, що заплановане. Хороші результати є. Багато різних аспектів – і по нашій броньованій техніці, і щодо дронів, і по артилерії”, – заявив Зеленський.
 
Зокрема, за словами президента, “відчутно, що галузь стає вже зовсім іншою – більш сильною, більш ефективною”.
 
Зеленський наголосив, “дуже важливо, що нарешті в оборонному виробництві почали реально та помітно працювати іноземні кошти, і це велике наше досягнення. Не лише кошти державного бюджету, але й інвестиції партнерів в оборонне виробництво в Україні”.

Нагадаємо, німецький концерн Rheinmetall планує побудувати на території України щонайменше чотири заводи, на яких виготовлятимуть зброю.

Нещодавно Rheinmetall отримав замовлення від українського уряду на зведення заводу з виробництва боєприпасів, про яке оголосили у лютому 2024 року.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

five × 5 =

Back to top button