Світ

У РФ атаковано 3 військові аеродроми та НПЗ – ЗМІ

У РФ атаковано 3 військові аеродроми та НПЗ - ЗМІ

Фото: Wikipedia (ілюстративне фото)

Дрони ГУР атакували три військові аеродроми у Росії, пошкодивши стратегічний бомбардувальник

Були атаковані військові аеродроми у місті Енгельс Саратовської області, військовий аеродром Дягілєво в Рязанській області та аеродром Оленья в Мурманській області.

Дрони ГУР атакували у Росії нафтопереробний завод та три військові аеродроми. На аеродромі Оленья було пошкоджено бомбардувальник Ту-22М3. Про це повідомляють ЗМІ з посиланням на джерела у спецслужбах.

Зазначається, що у ніч на 27 липня та вранці цього ж дня внаслідок операції ГУР були атаковані військові аеродроми у місті Енгельс Саратовської області, військовий аеродром Дягілєво в Рязанській області та аеродром Оленья в Мурманській області.

Крім того, в результаті атаки дронів-камікадзе було уражено нафтопереробний завод в Рязані.

Перші вибухи, за словами очевидців, на території аеродрому в Дягілєво пролунали близько 6:00 за місцевим часом. У соцмережах публікували кадри “прольотів” та диму, а також повідомляли про щонайменше три вибухи.

На цьому аеродромі дислокується 43 центр бойового застосування і перенавчання ворожого льотного складу. Тут базуються літаки Ту-95МС, Ту-22М3, Ту-134УБЛ та Іл-78, неподалік розташований авіаційний ремонтний завод.

Вибухи на аеродромі Енгельс, де розташована російська стратегічна авіація, пролунали близько 8:00. У місцевих пабліках зазначають, що російські сили ППО безуспішно намагалися збити безпілотники.

За даними джерел, внаслідок влучання по аеродрому Оленья попередньо зафіксовано пошкодження дальнього надзвукового бомбардувальника-ракетоносця ТУ-22М3.

Нагадаємо, у Росії заявили про атаку дронів на аеродром у Рязані. Раніше у РФ заявили про атаку дронів на Брянську і Курську області.

Також повідомлялося, що у Ростовській області лунали вибухи в районі військового аеродрому Міллерово. Внаслідок атаки безпілотників у регіоні сталися пожежі, повідомляють соцмережі. Зазначається, що зафіксовано пожежі у районі злітно-посадкової смуги та стоянок російських літаків на Міллерово. Також в мережі повідомляють про вибухи біля населеного пункту Долотинка та районі нафтобази.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

ten − 8 =

Back to top button