Україна

Зеленський: Липень може принести нам більше сили


Зеленський: Липень може принести нам більше сили

Президент повідомив, що є чимало планів на липень, і цей місяць може принести Україні ще більше сили, зокрема в захисті неба та в наближенні реальної безпеки для нашої країни.

Президент України Володимир Зеленський у вечірньому відеозвенерненні в понеділок, 1 липня, повідомив про доповіді військових посадовців і заходи в галузі міжнародних відносин.

Йшлося зокрема про доповіді головкома Сирського і начальника Генштабу Баргилевича, а також обговорення кроків, які сприятимуть тому, щоб росіяни втрачали більше своєї логістики, більше техніки, більше надій розширити війну.

“Для Росії все це повинно закінчитися програшем, і тільки так програє сама ідея війни проти України. Ми робимо все для цього і зброєю, і дипломатією. Відповідні процеси йдуть пліч-о-пліч”, – зазначив Зеленський.

Президент також повідомив про наради з командами Офісу президента й МЗС.

“Ми детально пройшлися всіма планами на липень. І цей місяць може принести Україні ще більше сили, зокрема в захисті неба та в наближенні реальної безпеки для нашої країни. Чітко бачимо, що маємо реалізувати в перемовинах із партнерами, передусім американськими”, – сказав Зеленський.

Розповів президент і про зустріч з делегацією Конгресу США, а також про розмову з президентом Гамбії, представник якої брав участь у першому Саміті миру й підписав комюніке Саміту.

Зеленський розповів, як примушуватимуть РФ до миру

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 − nine =

Back to top button