Україна

Зеленський зробив заяву щодо участі у виборах

Актор Володимир Зеленський заявив, що думає про висунення своєї кандидатури на президентські вибори 2019 року та радиться щодо цього зі своєю сім’єю. Про це він розповів в інтерв’ю Дмитру Гордону.

В той же час Зеленський зауважив, що остаточного рішення ще не прийняв.

«Я про це думаю, думаю… Схиляюся… Рано про це говорити… Але, думаю, можливо, так. Я про це дуже серйозно думаю і багато говорю із сім’єю», – заявив Зеленський

Він зазначив, що думка родини в ухваленні рішення є для нього ключовою.

«Вони дуже бояться, тому що вони глибоко розуміють, що я за людина. Глибоко! Вони розуміють, наскільки я гостро, вкрай радикально справедливий до всього. Розумієш, я длубаюся в салаті олів’є… Я та людина, яка може знайти що там, як… І я така людина, що буду до кінця стояти. Вони дуже переживають через це моє внутрішнє відчуття. Я тобі поясню: у будь-якій ситуації, у яку я потраплю, я завжди буду думати: коли я вийду із цієї ситуації, що буде зі мною? І тому я як мінімум хочу вийти із цієї ситуації таким самим, яким увійшов. Для мене це важливо», – заявив Зеленський.

В той же час в коментарі виданню «НикВести» він заявив наступне: «Партія «Слуга народу» йде. А Володимир Зеленський — це партія «Слуга народу»….Багато з тих людей, які будуть в партії «Слуга народу», зі мною росли», – сказав Зеленський.

На уточнююче питання, так чи йде він у політику, чи ні, Зеленський зауважив: «Я не сказав, що «йду або не йду»  (в політику, — ред.). По-перше, ми з Вакарчуком (співак Святослав Вакарчук, якого також називають одним з можливих кандидатів у Президенти – ред. 1News) дуже не схожі… У нас є партія «Слуга народу» і вона йде в політику», – сказав Володимир Зеленський.

Журналіст уточнив, чи піде Зеленський у президенти. «Це вже інше питання», – сказав він.

Нагадаємо, партія «Слуга народу» була створена у грудні 2017 року. До цього політична сила мала назву «Партія рушучих змін».

З 1 грудня 2017 рорку керівником партії є Іван Баканов, який також керує ТОВ «95 квартал», кінцевими бенефіціарами якого є подружжя Зеленських.

Back to top button