Україна

Загинув курсант університету Повітряних сил


Загинув курсант університету Повітряних сил

В університеті попросили обережно та з розумінням ставитись до оприлюднення чутливої інформації, відповідно до встановлених процедур та етичних норм.

Під час навчально-тренувального польоту на літаку К-10 Swift загинув курсант Харківського національного університету Повітряних сил імені Івана Кожедуба. Про це пресслужба університету повідомила в суботу, 27 липня.

“Із сумом повідомляємо, що сьогодні, під час навчально-тренувального польоту на літаку К-10 Swift, загинув курсант першого курсу Харківського національного університету Повітряних сил. Причини катастрофи встановлюються. На місці авіаційної події працюють слідчі, профільні експерти, фахівці Повітряних сил Збройних сил України”, – йдеться в повідомленні.

В університеті запевнили, що керівництво навчального закладу всебічно сприяє слідству.

“Також просимо обережно та з розумінням ставитись до оприлюднення чутливої інформації, відповідно до встановлених процедур та етичних норм”, – додали в пресслужбі.

Нагадаємо, у травні під час виконання бойового завдання загинув підполковник винищувальної авіації Денис Василюк. Він був справжнім професіоналом своєї справи, повним кавалером ордену За мужність.

У Росії зазнав аварії бомбардувальник Су-34

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

fourteen + eight =

Back to top button