Україна

За добу на фронті сталося 28 боєзіткнень – Генштаб


За добу на фронті сталося 28 боєзіткнень - Генштаб

Українська армія відбила атаки окупантів на чотирьох східних напрямках та у Запорізькій області.

Протягом доби армія РФ завдала 40 авіаційних ударів, здійснила 51 обстріл з реактивних систем залпового вогню по позиціях ЗСУ та населених пунктах. На фронті відбулось 28 бойових зіткнень, повідомив Генеральний штаб у ранковому зведенні 6 вересня.

Зазначається, що на Куп’янському напрямку Сили оборони відбили атаки противника в районі Новоселівського , на Лиманському – в районі Новоєгорівки Луганської області, на Бахмутському –  в районах Залізнянського, Кліщіївки, Білої Гори Донецької області.

На Мар’їнському напрямку ЗСУ продовжують стримувати наступ російських військ в районі Мар’їнки. 

На Запорізькому напрямку українська армія відбила атаки росіян в районі Роботиного Запорізької області. 

Водночас Сили оборони продовжують ведення наступальної операції на Мелітопольському напрямку, закріплюються на досягнутих рубежах, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби.

Українська авіація протягом доби завдала 11 ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, двох – по зенітно-ракетних комплексах противника.

Підрозділи ракетних військ і артилерії уразили район зосередження особового складу, озброєння та військової техніки, 14 артилерійських засобів на вогневих позиціях, склад боєприпасів та зенітно-ракетний комплекс окупантів.

Нагадаємо, за даними на 5 вересня, РФ втратила в Україні 265 680 військових.

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button