Україна

Сирський та Умєров приїхали на передову


Сирський та Умєров приїхали на передову

Головком і міністр оборони поспілкувалися з командирами бригад та окремих батальйонів щодо стану справ на місцях.


Головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський разом з міністром оборони Рустемом Умєровим відвідали передові командні пункти військових частин і підрозділів у районі ведення бойових дій. Про це головком повідомив у Telegram в неділю, 25 січня.
 
За словами Сирського, обстановка складна на багатьох напрямках фронту і потребує постійного контролю. Окупанти регулярно штурмують позиції українських військ.
 
“Ретельно проаналізували ситуацію та обговорили кроки на майбутнє. Зокрема, щодо потенціалу маневреної та позиційної оборони, підсилення окремих ділянок. Наголосив на важливості координації і належної оперативної взаємодії всіх Сил оборони, збереженні життя наших військовослужбовців та військовослужбовиць”, – розповів головком.
 
Сирський з Умєровим також поспілкувалися з командирами бригад та окремих батальйонів щодо стану справ на місцях.
 
“Проаналізували проблеми, які не мають системного характеру. Невідкладно ухвалив рішення задля покращення боєздатності, стійкості та управління. Попри складну ситуацію, наші воїни мужньо утримують рубежі й позиції. Ворог зазнає непоправних втрат”, – додав Сирський.

Нагадаємо, 24 лютого на фронті відбулося 84 бойових зіткнення. На Мар’їнському напрямку ЗСУ відбили 39 атак російських загарбників. Минулої доби українські військові знищили 810 окупантів.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button