Україна

Вулиці Маріуполя перетворилися на річки через зруйнований водогін

Вулиці Маріуполя перетворилися на річки через зруйнований водогін

Фото: Скриншот из видео

Водопровідні та каналізаційні мережі Маріуполя знищені обстрілами

Окуповане місто затопило після спроби дати там воду. Справа в тому, що всі водопровідні та каналізаційні мережі зруйновані обстрілами.

 

Окупаційна “влада” спробувала дати водопостачання в зруйноване місто. Проте вулиці миттєво перетворилися на річки, оскільки всі мережі зруйновані обстрілами. Про це повідомляє Telegram-канал KlymenkoTime та публікує відео.

 

Раніше радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко повідомляв, що у місті не працює каналізація, тож незабаром на вулицях можуть з’явитися ще й нечистоти.

 

“За відсутності очисних споруд, швидше за все, окупанти дійдуть до прямого скидання нечистот прямо в море”, – йдеться у повідомленні Андрющенка.

 

Нагадаємо, російські “визволителі” знищують все на своєму шляху, і за кількістю військових злочинів уже переплюнули нацистів. Своїми постійними обстрілами вони зруйнували навіть синагогу.
Також раніше повідомляли, що у Маріуполі зберігається високий рівень смертності не від насильства, а від наслідків російської окупації – нервові зриви, відсутність медичного сервісу, антисанітарію та знищений імунітет через голод.

 

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button