Україна

Ворог атакує Білогорівку на землі і з повітря – Луганська ОВА


Ворог атакує Білогорівку на землі і з повітря - Луганська ОВА

Російська армія знову зосередила увагу на населеному пункті і не полишає спроб витиснути з нього ЗСУ.

Війська РФ атакують Білогорівку у Луганській області на землі і з повітря. Про це 23 травня повідомив голова Луганської обласної військової адміністрації Артем Лисогор.

Він зазначив, що ворог знову зосередив свою увагу на населеному пункті і не полишає спроб витиснути з нього Сили оборони.

“Б’є реактивною та ствольною артилерією. Атакує з повітря, влаштовує штурми піхотою. Але наші захисники вміло тримають оборону і щоденно наносять противнику ураження. Учора були чергові спроби наступальних дій. Здійснено й авіаційний удар, проте результат у росіян відсутній”, – наголосив глава ОВА.

Лисогор додав, що окупанти влаштували декілька таборів для підготовки мобілізованих на землях фермерів.

“Навчають їх за прискореною програмою максимум два тижні на території фермерських господарств між Міловим та Старобільськом, де загарбники облаштували, так би мовити, полігони. По завершенні 14 днів мобіків очікує перша лінія, а потім, якщо пощастить, полон”, – уточнив він.

Раніше повідомлялося, що російське військове керівництво скоротило термін підготовки засуджених до бойових дій на території України через значні втрати на фронті. 

В Луганській області партизани підривають залізничні колії – РВА

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button