Україна

Візит Шольца в Україну – розпочалася зустріч з Зеленським – 1News


Офіс президента України

Президент України та федеральний канцлер Німеччини також проведуть зустріч із представниками ЗМІ

У Києві розпочалася зустріч президента України Володимира Зеленського і федерального канцлера Німеччини Олафа Шольца, який перебуває в Україні з робочим візитом. Про це повідомляється на сайті Офісу президента України.

“Після завершення зустрічі відбудуться українсько-німецькі переговори під головуванням Володимира Зеленського та Олафа Шольца. Президент України та федеральний канцлер Німеччини також проведуть зустріч із представниками ЗМІ”, – йдеться в повідомленні.

1News за темою: Без летальної зброї: Перед візитом Шольца Німеччина обмірковує оборонну допомогу Україні, – DPA

Раніше повідомлялося, що канцлер Німеччини Олаф Шольц має намір відвідати Москву для зустрічі з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним на фоні загрози наступу Росії на Україну. Як зазначається, Олаф Шольц 14 лютого відвідає Київ, а 15 лютого очільник німецького уряду вирушить до Москви.

“Не можна випускати з уваги той факт, що до кордону з Україною перекинуто велику кількість солдат. Тому дуже важливо бути гранично ясним в тому, що напад на територіальну цілісність України матиме дуже високу ціну”, – зазначив він.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button