Україна

Вісім областей України вийшли з «червоної» зони

Станом на 7 грудня Київ та 12 областей перебувають у «жовтій» зоні епідемічної небезпеки, ще одна область – Сумська – втратила ознаки «червоної» зони, однак поки не переміщена до «жовтої», повідомляє 1News з посиланням на повідомлення МОЗ.

Наразі до «жовтого» рівня епідеміологічної небезпеки віднесені: Київ, Дніпропетровська, Закарпатська, Івано-Франківська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Одеська, Рівненська, Тернопільська, Харківська, Херсонська та Чернівецька області.

10 областей залишаються у «червоній» зоні: Вінницька, Волинська, Житомирська, Запорізька, Київська, Миколаївська, Сумська, Хмельницька, Черкаська та Чернігівська.

Полтавська і Донецька області залишаються в «помаранчевій» зоні.

графіка МОЗ України

Станом на 7 грудня в жодному регіоні не перевищено показник завантаженості ліжок із киснем, відведених для лікування covid-хворих.

Зазначимо, що за останню добу зафіксовано 8 655 випадків коронавірусної хвороби і 467 летальних випадків, госпіталізували з Covid-19 чи підозрою на нього 1 349 осіб, одужали 22 878 осіб.

В той же час, зазначимо, що з 6 грудня почали діяти нові карантинні обмеження, які фактично зберігають всі заборони з «червоної» зони для «жовтої».

Back to top button