Україна

В Україні застосували екстрені відключення світла


В Україні застосували екстрені відключення світла

Під час екстрених відключень електроенергії графіки обмежень не діють, попередили енергетики.

У Києві у чотирьох областях України задіяли ектренні відключення електроенергії. Про це стало відомо у вівторок, 27 серпня.

“Ситуація в енергосистемі, на жаль, дуже складна. Тому, за вказівкою Укренерго, в Києві (як і багатьох регіонах країни) вимушено застосовуються екстрені відключення електроенергії. Звертаємо увагу, що під час екстрених відключень графіки не діють”, – повідомила Київська міська військова адміністрація (КМВА).

У свою чергу енергохолдинг ДТЕК повідомив про екстрені відключення у Київській, Дніпропетровській, Одеській та Донецькій областях. Відповідне розпорядження дало Укренерго через складну ситуацію в енергосистемі.

Раніше у Укренерго заявили, що упродовж всієї доби в усіх регіонах України діятимуть графіки відключень світла через російські атаки. Мова йде про одночасне відключення трьох і чотирьох черг споживачів.

Нагадаємо, 26 серпня під час наймасованішої російської атаки ППО збила 102 російських ракет і 99 дронів із запущених 127 ракет і 109 БПЛА. Загинули 7 людей і 47 постраждали. У низці областей зафіксовані пошкодження об’єктів енергетики.

А сьогодні вночі Росія знову завдала удару по Україні. ППО знищила 5 ракет і 60 “шахедів”.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button