Україна
В Україні пропонують виготовляти тушонку з м’яса свиней, постраждалих від АЧС
Сьогодні таку практику використовують у Польщі
Асоціація тваринників України (АТУ) звернулася до Президента Володимира Зеленського щодо внесення змін до Інструкції з боротьби з африканською чумою свиней для впровадження механізму переробки м’яса з постраждалих від АЧС господарств на тушонку.
Про це розповіла голова асоціації Ірина Паламар, передає 1NEWS.
Паламар уточнила, що сьогодні таку практику використовують у Польщі.
“Ще одним напрямом, який ми хочемо реалізувати в межах угоди про ЗВТ, є експорт до ЄС нашої яловичини, яка є досить конкурентною як за якістю, так і за ціною”, — зазначила вона.
Джерело: УНН
Годувати цією тушонкою виключно сімї цих фермерів.