Україна

В ОП та МЗС України відреагували на масований ракетний удар


В ОП та МЗС України відреагували на масований ракетний удар

Глави Офісу президента та Міністерства закордонних справ відреагували на сьогоднішній обстріл України окупантами.

 
Представники правлячого режиму РФ є “боягузами”. Обстрілами України вони не виграють війну, а лише збільшать розмір репарацій України. Про це заявив голова Офісу президента Андрій Єрмак у своєму Telegram-каналі у вівторок, 15 листопада.
 
“Боягузи, які тільки збільшують розмір компенсацій, які українцям платитимуть їхні громадяни. Війну вони не виграють, все відновимо”, – запевнив він.
 
Крім того, міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба повідомив на тлі обстрілу України у вівторок, 15 листопада, що російський терор можна зупинити лише силою зброї. У зв’язку з цим не варто пропонувати Україні ухвалити російські ультиматуми, зазначає чиновник.
 
“Російські ракети зараз вбивають людей і руйнують інфраструктуру по всій Україні. Ось що Росія має сказати про мирні переговори. Досить пропонувати Україні прийняти російські ультиматуми! Цей терор можна зупинити лише силою нашої зброї та принципів”, – пояснив глава МЗС.
 
Як відомо, у вівторок, 15 листопада, ближче до обіду у багатьох областях України розпочалася повітряна тривога. Авіація країни-терориста здійснила перший пуск ракет Х-101 із літаків Ту-95 по території України з району Волгоград-Астрахань.
 
Пізніше голова Миколаївської ОВА Віталій Кім заявив, що російські агресори випустили по території України третю хвилю крилатих ракет.
 
Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button