Україна

В ОП розповіли перші подробиці візиту Зеленського до Нідерландів


В ОП розповіли перші подробиці візиту Зеленського до Нідерландів

У Гаазі Зеленський вже провів зустріч із президентом сенату Яном Брауном та головою палати представників Верою Бергкамп.

Президент Володимир Зеленський розпочав свій візит до Нідерландів. Запланована низка зустрічей, а також велике звернення у Гаазі. Про це повідомив прессекретар президента Сергій Никифоров.

За його словами, у Гаазі Зеленський вже провів зустріч із президентом сенату Яном Брауном та головою палати представників Верою Бергкамп.

Далі буде візит Зеленського до Міжнародного кримінального суду та зустріч із його президентом Пьотром Хофманскі та секретарем Освальдо Завала Агілером.

Крім того, у програмі візиту велике звернення президента до нідерландського суспільства та представників міжнародних судових інституції, розташованих у Гаазі, аудієнція у короля Віллєма-Александра і візит на базу військово-повітряних сил Нідерландів.

Також Зеленський зустрінеться окремо із прем’єр-міністром Нідерландів Марком Рютте та у тристоронньому форматі також із прем’єр-міністром Бельгії Александером де Кроо.

 

 

Нагадаємо, сьогодні, 4 травня, президент України прибув з візитом до Нідерландів.

Напередодні Зеленський вівдвідав Фінляндію.

 

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button