Цікаве

Як виглядають доньки Володимира Зеленського й Олени Кравецьякі колись були подругами

Як виглядають доньки Володимира Зеленського й Олени Кравецьякі колись були подругами

За своєї бутності у “Кварталі 95” Володимир Зеленський та Олена Кравець часто перевтілювалися в чоловіка та дружину. Багато хто з шанувальників гадали, що вони й справді подружжя. Згодом з’ясувалося, що це не так.

“Квартальські” друзі мали свої сім’ї, в кожній з яких народилося по першій доньці. В Олени й Сергія Кравців маленька Маша з’явилася на рік раніше, аніж у Володимира та Олени. Зеленські назвали свою дівчинку на честь дідуся Олександрою.

Оскільки колишні КВНники дружили сім’ями, то і їхні діти частенько перетиналися на концертах і на відпочинку. Так, Маша й Саша подружилися. Нещодавно Олександра відзначила 19-річчя. Звісно, свою дитячу подружку не запросила, тож Марії довелося пригадувати їхню дружбу на відстані.

За словами доньки Олени Кравець, Зеленську-молодшу всі любили. З нею було цікаво гратися. На жаль, щойно тато Олександри став президентом країни, дівчині довелося піти з соцмереж і припинити спілкування з друзями дитинства.

Марія розповіла, що Саша дуже сильно переживає, адже тепер не може бачитися не лише з однолітками, але й з рідним татусем. Нині дівчата між собою не спілкуються, хоча подружці було б цікаво дізнатися, як складається життя доньки Зеленського.

У Вікіпедії відзначається, що Олександра Зеленська здобула освіту в Новопечерській школі. Одного разу Володимир Олександрович прохопився, буцімто обоє його дітей перебувають в Україні. Донька навчається у виші на юриста.

До речі, Сергій Кравець є хрещеним батьком Олександри Зеленської, тож зв’язки між родинами не просто робочі чи дружні, а набагато глибші.

Back to top button