Україна

В Києві закрили п`ять люксових закладів за порушення карантину

Групи контролю, що працюють у складі працівників Головного управління Держпродспоживслужби в місті Києві, співробітників Департаменту муніципальної безпеки Київської міської державної адміністрації та ГУ Національної поліції у місті Києві перевірили 40 закладів на дотримання карантинних вимог. П’ять закладів, що працювали з порушенням карантинних обмежень, закрили. Про це розповів заступник міського голови Києва Микола Поворозник, повідомляє 1News.

Мова йде про:

Ресторан-караоке «LEO» на вулиці Володимирській, 4;

Ресторан «JUST CAFE» на вулиці Богдана Хмельницького 39;

Ресторан «СТЕЙКХАУС» на вулиці Володимирській 49;

Нічний клуб «Fifty club» на вулиці Антоновича 50;

Нічний клуб «SPARKS» на вулиці Мечникова 3.

На підставі виявлених порушень на керівників закладів складено 3 протоколи на відвідувачів закладів складено 67 адміністративних протоколи.

«І все це відбувається у той час, коли всі інші підприємці не працюють і потерпають від збитків, коли транспорт працює у спецрежимі, коли лікарні переповнені важкими хворими, коли лікарі виснажені бо працюють надважко і коли чи не щодня помирають біля півсотні людей», – зазначив Поворозник.

Нагадаємо, вчора повідомлялось, що народний депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко влаштував дружині гучне свято в готелі Fairmont без дотримання карантинних правил. Національна поліція відкрила справу по факту святкування під час карантину.

Back to top button