Україна

Подорожі до Греції – влада країни скасовує пред’явлення COVID-тестів для вакцинованих туристів – 1News


фото з відкритих джерел

Послаблення почне діяти з 7 лютого

“З наступного понеділка, 7 лютого, при в’їзді до Греції для тих, хто має дійсний європейський сертифікат вакцинації проти COVID-19, більше не буде обов’язковим пред’являти COVID-тест”, – розповів міністр охорони здоров’я країни Танос Плевріс.

“Цього року наша країна готується прийняти гостей літнього сезону з 1 березня. Тобто  раніше, ніж в будь-якому іншому році. Грецький туризм продемонстрував надзвичайну стійкість за останні два роки, посилаючи сильний сигнал безпеки для мандрівників у нашій країні, і він буде робити те саме й цього року”, – привітав рішення МОЗ міністр туризму Василіс Кікіліас.

До слова, з 1 лютого 2022 року в Європейському Союзі діють нові правила, згідно з якими європейський сертифікат про вакцинацію проти COVID-19 буде чинним упродовж дев’яти місяців.

1News за темою: Португалія скасує тести на коронавірус для вакцинованих туристів

Раніше повідомлялося, що влада Індонезії вирішила відкрити курортний острів Балі для всіх іноземних туристів, але з деякими обмеженнями.

Зокрема, острів відкрився сьогодні, 4 лютого, іноземні туристи мають бути вакциновані від COVID-19 і провести на карантині від 5 до 7 днів.


Джерело

Back to top button