Україна

Поліція завела справу за фактом вечірки, яку влаштував депутат Микола Тищенко

За фактом порушення карантинних вимог у готелі на столичному Подолі слідчі відкрили кримінальне провадження. Про це 1News повідомив відділ комунікації Поліції Києва.

Зазначається, що станом на 10:40 ранку 19 квітня на місці події знаходяться правоохоронці, які встановлюють обставини інциденту.

В ніч з 18 на 19 квітня в соціальних мережах з’явилась інформація про те, що депутат Верховної Ради влаштував у готелі у Подільському районі вечірку. Правоохоронці негайно виїхали на адресу для з’ясування обставин.

Наразі поліцейські спілкуються з керівництвом закладу, оглядають приміщення та проводять першочергові слідчі дії.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань  за ч. 1 ст. 325 (Порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним хворобам та масовим отруєнням) Кримінального кодексу України. Перевірка триває.

Раніше видання «Страна.юа» опулікувало відео, на якому видно, як депутат від «Слуги народу» Микола Тищенко влаштував своїй дружині святкування Дня народження в готелі Fairmont. Святкування було достаньо пишним без дотримання правил карантину.

Нагадаємо, минулого року було зафіксовано, що ресторан, який належить депутату від «Слуги народу» Миколі Тищенку, продовжує працювати попри карантин. Зокрема, журналісти зафіксували, як ресторан відвідували депутати та чиновники.

Сам Тищенко заявляв, що ресторан не працює на приготування їжі, в ньому нібито працює оперативний штаб.

Зазначимо, готелем Fairmont керує дружина голови Черкаської ОДА, колишнього народного депутата від “Слуги народу” Олександра Скічка – Єлизавета Юрушева.

Back to top button