Україна

Україна завдала смертельного удару “русскому миру” – Данілов

Україна завдала смертельного удару русскому миру - Данілов

Фото: facebook.com/danilov.oleksiy

Секретар РНБО Олексій Данілов

Український народ проходить випробування на очах усього світу та творить справжню історію нації, наголосив секретар РНБО.

Український народ створює нову світову історію, героїчно опираючись російським військам. Про це 25 березня написав у Facebook секретар РНБО Олексій Данілов.

“Місяць війни. Довгі дні, наповнені кров’ю, важкою працею, сльозами і потом. 720 годин, кожна з яких тягнулася як день, а хвилини – на вагу останнього набоя. Час випробувань та чесних відповідей, коли забирається все штучне, залишається тільки справжнє”, – зазначив Данілов.

За його словами, Україна проходить випробування на очах усього світу, коли ранок мільйонів людей починається з новин про країну, якої “не існувало”, та народу, якого “не було”.

“Так вийшло, що сучасна історія світу пишеться зараз вогнем і сталлю в українських степах і лісах. Не ми призначили собі цю місію – перемелювати орди нацистів та їхніх сучасних послідовників – рашистів. Україна завдала смертельного удару “русскому миру”, розпоровши смердюче черево його безкінечних броньованих колон. Це чудовисько у своїх конвульсіях може завдати ще багато горя та страждань, але мертве ніколи не переможе живе”, – наголосив секретар РНБО.

Данілов підсумував, що саме зараз, завдяки українським захисникам, “через кров та біль твориться справжня історія нації”, і подякував усім, хто на фронті та в тилу, з автоматом чи в цеху, наближає перемогу.

Раніше глава РНБО заявив, що злочини російських військових щодо мирних українських громадян перевершили фашизм.

Данілов: Війна з Україною – це початок Третьої світової


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/UA_1NEWS

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button