Україна

У Киви остаточно забрали науковий ступінь: він погрожує все повернути

Народний депутат від фракції «Опозиційна платформа – За життя» Ілля Кива заявив, що поверне собі «все, що у нього забрали», маючи на увазі позбавлення його наукового ступеня кандидата наук з державного управління. Відповідну заяву він розмістив на своїй сторінці у Facebook, повідомляє 1News.

«Все, що ви, шавки боягузливі, у мене забрали – я поверну, а за тих, хто в цьому брав участь, тепер, як православний, молитимусь, знаю і згадаю кожного… Ви вже закінчуєте, а я лише почав», – пише депутат.

Він додав, що  не варто «міряти життя одним днем, а владу одним терміном».

«Зеленський: У мене ще залишилося адвокатське свідоцтво, можеш його також мене позбавити та забрати», – додав Ілля Кива.

Нагадаємо, 30 листопада Атестаційна колегія Міністерства освіти та науки скасувала рішення про присудження Іллі Киві наукового ступеня кандидат наук з держуправління. Про це повідомила народна депутатка з фракції «Слуга народу» Юлія Гришина у Facebook.

«Щойно на засіданні Атестаційної колегії МОН одноголосно було ухвалено рішення про відміну рішення спецради Інституту підготовки кадрів держслужби зайнятості про присудження Іллі Киві наукового ступеня кандидата наук з держуправління», – зазначила вона.

За словами депутатки, крім того, керівника спецради, наукового керівника та опонентів, які брали участь у захисті дисертації Кивою, позбавили права займатись відповідними видами наукової діяльності протягом двох років.

Back to top button