Події

✅ Детективи ТУ БЕБ у місті Києві повідомили про підозру в службовій недбалості …

Детективи ТУ БЕБ у місті Києві повідомили про підозру в службовій недбалості керівнику держустанови, яка надає медичні послуги засудженим та особам взятим під варту. Своєю чергою директору приватного підприємства оголошено про підозру у підробці документів, заволодінні майном злочинним шляхом та його легалізації.

❗️Встановлено, що медзакладом був оголошений тендер на закупівлю швидких тестів для визначення гепатиту B та C на суму майже 10 млн грн.

➡️ Для того, щоб стати переможцем закупівлі керівник підприємства підробив документи щодо досвіду виконання аналогічних договорів.

➡️ Водночас вартість швидких тестів для визначення гепатиту B та C була завищена у 3 і 5 разів відповідно.

❗️Таким чином фігуранти заволоділи близько 7,7 млн грн бюджетних коштів. Надалі підприємець переказав ці гроші на рахунки підконтрольної компанії.

????Керівнику держустанови Міністерства юстиції України повідомлено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту та відсторонення від посади.

????Також детективи повідомили про підозру директору приватного підприємства, суд обрав йому тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 7,7 млн грн.

???????? FB | TW | INSTA | YOUTUBE

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

twenty + nine =

Back to top button