Україна

У Криму звільнили викладача через пісню Байрактар ​​– ЗМІ


У Криму звільнили викладача через пісню Байрактар ​​– ЗМІ

Чоловік в аудиторії дивився кліп на пісню українського сценариста Тараса Боровка й обговорював її з учнями.

 
В окупованому кримському Білогірську звільнили викладача технікуму, який включив в аудиторії українську пісню про безпілотники Байрактар. Про це повідомляє видання РИА Новости.
 
У четвер, 15 вересня, у соцмережах поширили відео, яке, як стверджується, було записане учнями технікуму. У ролику чоловік дивиться в аудиторії кліп на пісню українського сценариста Тараса Боровка Байрактар ​​та обговорює її з учнями.
 
ЗМІ повідомляють, що герой відео – викладач російської мови Андрій Білозьоров. Викладач нібито відкрито розповідав на заняттях, як чекає на прихід українських військових.
 
“Викладача технікуму звільнено. Ми розцінюємо як зраду подібні музичні перформанси. До кордону 150 кілометрів, якщо хтось хоче підтримати Україну, то може їхати туди. Там їх швидко пустять на гарматне м’ясо”, – сказав так званий “радник глави Криму” Олег Крючков.
 
У так званому “МВС Криму” заявили, що почали перевірку і встановлюють всі обставини.
 
Крім того, стосовно директора й адміністрації технікуму на окупованому півострові проводиться “службове” розслідування.
 
Раніше Південний окружний військовий суд РФ у Ростові-на-Дону засудив до 11 років позбавлення волі за звинуваченням у тероризмі кухаря Яшара Шихаметова, який до затримання працював у кафе у тимчасово окупованому Криму.
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button