Україна

У ГУР розповіли, як Буданов реагує на свою “смерть”


У ГУР розповіли, як Буданов реагує на свою смерть

Головний український розвідник тішиться від фейків росіян про свою “смерть”. Реагує фірмовим сміхом.

Глава української військової розвідки Кирило Буданов реагує на фейки російської пропаганди про свою “смерть” зі сміхом. Про це повідомив представник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов в інтерв’ю журналісту Валерію Калнишу.
 
За його словами, з початку війни росіяни неодноразово намагалися влаштовувати замахи на президента Володимира Зеленського, керівників спецслужб та військове командування.
 
“Ворог і зараз намагається шукати слабкі місця. Оскільки не можуть перемогти на полі бою, то хочуть спробувати ліквідувати військово-політичне керівництво України”, – сказав Юсов.
 
Щодо чергових фейків Кремля про “смерть” Буданова він заявив, що голова ГУР працює, займається плануванням та приймає доповіді.
 
“Кабінет цілий. Працює над тим, щоб розкривати плани ворога і знищувати його. Все дуже добре, настрій робочий. Він певною мірою тішиться такій увазі з боку російської пропаганди. Ви пам’ятаєте фірмовий сміх Буданова, приблизно так і реагує”, – розповів Юсов.
 
Нагадаємо, на початку місяця роспропаганда поширювала фейк про смерть Буданова. Повідомлялося, що глава української розвідки “загинув” під час ракетного удару по Києву. 17 червня німецьке видання Stern спростувало російський фейк про начебто поранення глави ГУР.

“Далі буде”: Міноборони опублікувало відео з мовчазним Будановим

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button