Україна

Топменеджер Енергоатома під час війни виїхав за кордон і не повернувся


Топменеджер Енергоатома під час війни виїхав за кордон і не повернувся

У січні 2023 року керівник Енергоатома дозволив закордонну відпустку тодішньому виконавчому директору з персоналу Олегу Бояринцеву, а той, виїхавши з країни, подав заяву на звільнення з посади.

Перший заступник керівника Комітету ВР з питань податкової та митної політики, народний депутат Ярослав Железняк повідомив про “черговий зашквар” Енергоатома: у січні 2023 року керівник НАЕК Енергоатом Петро Котін дозволив закордонну відпустку тодішньому виконавчому директору з персоналу Олегу Бояринцеву, а той, виїхавши з країни, подав заяву на звільнення з посади.

“В січні минулого року президент Енергоатома Котін підписав 2-тижневу відпустку виконавчому директору по персоналу компанії. З “правом виїзду за кордон”, на що сам Котін взагалі-то права не має. За кордон пан Бояринцев виїхав. Вже у відпустці він подав на звільнення, і Енергоатом звільнив його 15 лютого. Ще й компенсацію виплатили за відпустку”, – пише Железняк.

Нардеп додав, що в Україну Бояринцев досі не повернувся, “і, кажуть, що не збирається”.

Железняк також зазначає, що Олег Бояринцев відомий своєю тісною співпрацею з народним депутатом III-IX скликань Андрієм Деркачем, якого підозрюють у державній зраді та незаконному збагаченні. Колишній нардеп своїми діями дискредитував Україну, погіршував дипломатичні відносини з США, ускладнював інтеграцію нашої країни до ЄС та НАТО.

Український журналіст поїхав на саміт ЄС і не повернувся

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button