Україна

Сирський пояснив, що допоможе зменшити втрати під час бойових дій


Сирський пояснив, що допоможе зменшити втрати під час бойових дій

Головнокомандувач ЗСУ провів відповідну зустріч із командирами, ТЦК та СП, командуванням Медичних сил, бойовими медиками та волонтерами.

Якісна підготовка, ефективна медична допомога і технологічна перевага – речі, які дозволять зменшити втрати під час бойових дій. Про це заявив головнокомандувач ЗСУ Олександр Сирський Facebook.

За його словами, він провів зустріч із командирами, відповідальними за підготовку бійців, представниками навчальних центрів, ТЦК та СП, командуванням Медичних сил, бойовими медиками, волонтерами та громадськими діячами. На зустрічі обговорювали фактори, що впливають на збереження життів українським бійцям.

“Обговорили технологічну складову, яка впливає на збереження життя наших воїнів. Один із напрямків – максимальне забезпечення Сил оборони України сучасними безпілотними системами різних модифікацій та розробка роботизованих платформ.

Ще один надзвичайно важливий аспект – надання медичної допомоги пораненим безпосередньо на полі бою, а також вчасна і максимально безпечна евакуація, зокрема, і з використанням наземних роботизованих платформ. Звісно, надважливо забезпечувати кожного бійця якісними індивідуальними медичними аптечками”, – наголосив головнокомандувач ЗСУ.

Сирський оцінив вплив допомоги США на можливості України

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × two =

Back to top button