Україна

Сили оборони мали успіх у Запорізькій області


Сили оборони мали успіх у Запорізькій області

ЗСУ закріплюються на досягнутих рубежах в напрямку Роботине-Новопрокопівка. Також продовжується просування південніше міста Бахмут.

Сили оборони продовжують ведення наступальної операції на Бахмутському та Мелітопольському напрямках, мали успіх на ділянці фронту Роботине-Новопрокопівка у Запорізькій області. Про це 6 вересня повідомив Генеральний штаб.

“В напрямку Роботине-Новопрокопівка мали успіх, закріплюються на досягнутих рубежах, завдають вогневого ураження артилерією по виявлених цілях противника, здійснюють заходи контрбатарейної боротьби”, – зазначили військові.

На Бахмутському напрямку ЗСУ просуваються південніше міста Бахмут. Ворог зазнає значних втрат, здійснює переміщення підрозділів та військ, застосовує резерви.

Водночас Сили оборони України продовжують стримувати атаки окупантів на Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Минулої доби росіяни вели наступальні дії в районі Мар’їнки Донецької області, успіху не мали.

Також на Лиманському та Бахмутському напрямках російська армія вела безуспішні наступальні дії в районі Новоєгорівки та північніше Кліщіївки. Важкі бої тривають.

Нагадаємо, за даними на 6 вересня, РФ втратила в Україні 266 290 військових.

РФ вперто готується взяти реванш на сході – Сирський

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button