Україна

Суд обрав запобіжний захід нардепу Дмитруку


Суд обрав запобіжний захід нардепу Дмитруку

Слідчий суддя Печерського районного суду Києва задовольнив відповідне клопотання генерального прокурора

Суд заочно обрав підозрюваному в нападах народному депутату Артему Дмитруку запобіжний захід у вигляді арешту без права застави. Про це повідомляє Офіс генерального прокурора в Telegram.

В четвер 29 серпня слідчий суддя Печерського районного суду Києва задовольнив клопотання генерального прокурора та обрав народному депутату України запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без визначення застави.

В ОГП пояснюють, що ухвалу слідчого судді та відповідну постанову про оголошення Дмитрука у розшук буде передано до Департаменту міжнародного поліцейського співробітництва Національної поліції України, яка має організувати внесення інформації щодо міжнародного розшуку до обліків Генерального секретаріату Інтерполу “виставлення т.з. червоного оповіщення” та ініціювання затримання підозрюваного за межами України з метою подальшої екстрадиції.

Як відомо, 25 серпня ЗМІ повідомляли, що нардеп Дмитрук втік до Молдови. Напередодні Дмитрук у своєму Телеграм-каналі стверджував, буцімто йому готують підозру. Проросійський депутат назвав це “спробою позбавити його вести політичну діяльність”. Також він поскаржився, що, мовляв, за нього “взялися спецслужби”.

Нардепа Дмитрука оголосили у міжнародний розшук

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 + 2 =

Back to top button