Україна

Скандального заступника міністра внутрішніх справ Гогілашвілі звільнили

Скандального заступника міністра внутрішніх справ Олександра Гогілашвілі звільнили з посади. Про це говориться у розпорядженні прем’єр-міністра Дениса Шмигаля від 13 грудня, повідомляє 1News.

 

В розпорядженні вказано, що він звільнився за власним бажанням.

Нагадаємо, раніше Президент України Володимир Зеленський попросив міністра внутрішніх справ та Кабінет Міністрів розглянути питання про звільнення заступника глави МВС Олександра Гогілашвілі.

Заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі поскандалив із правоохоронцями на в’їзді в Донецьку область через те, що його автівку зупинили й попросили показати документи.

«Єдиний заступник міністра, з таким є**ом, як у мене, він лише один. Я три роки вже заступник міністра! Три роки! І сумно, що ти не знаєш… Тепер ти знаєш, але тепер і я тебе знаю, дружок, і для тебе це приємним не буде… Я вважаю неправильним те, що ти не знаєш заступника міністра внутрішніх справ в обличчя! Повне невиконання субординації! Я не повинен тут, б** витарачати час та пояснювати тобі, що я заступник міністра!… Що у вас в голові, б**?», – говорить на оприлюдненому відео Гогілашвілі.

Згодом журналісти опублікували ще одне відео, на якому Гогілашвілі сперечається з патрульним, який зупинив його авто для перевірки документів.

Back to top button