Україна

Зеленський вимагає звільнення заступника міністра внутрішніх справ, який вчинив скандал на в’їзді в зону ООС

Президент України Володимир Зеленський попросив міністра внутрішніх справ та Кабінет Міністрів розглянути питання про звільнення заступника глави МВС Олександра Гогілашвілі. Відповідну заяву Глава держави оприлюднив у своєму Телеграм-каналі, повідомляє 1News.

На погляд Зеленського, на інцидент за участю Гогілашвілі, який вчинив скандал з правоохоронцями на в’їзді в зону ООС та обурювався, що його не впізнали в обличчя, реакція може бути тільки одна – звільнення. До того ж Президент впевнений, що сам заступник глави МВС вже написав заяву на звільнення.

«Хай там що, відповіддю на законну вимогу представника поліції має бути коректна поведінка кожної людини. Незалежно від займаної посади, соціального статусу чи будь-яких інших обставин», – додав Зеленський.

Нагадаємо, Заступник міністра внутрішніх справ Олександр Гогілашвілі поскандалив із правоохоронцями на в’їзді в Донецьку область через те, що його автівку зупинили й попросили показати документи.

«Єдиний заступник міністра, з таким є**ом, як у мене, він лише один. Я три роки вже заступник міністра! Три роки! І сумно, що ти не знаєш… Тепер ти знаєш, але тепер і я тебе знаю, дружок, і для тебе це приємним не буде… Я вважаю неправильним те, що ти не знаєш заступника міністра внутрішніх справ в обличчя! Повне невиконання субординації! Я не повинен тут, б** витарачати час та пояснювати тобі, що я заступник міністра!… Що у вас в голові, б**?», – говорить на оприлюдненому відео Гогілашвілі.

Міністр внутрішніх справ Денис Монастирський після оприлюднення скандального відео з пообіцяв «дисциплінарне провадження» для встановлення обставин інциденту та відсторонив свого заступника від виконання обов’язків на час розслідування.

Сам Гогілашвілі вже вибачився за «надмірну емоційність».

Зауважимо, що дружина Гогілашвілі Марія Левченко є особистим помічником президента Володимира Зеленського.

Back to top button