Україна

Шведська ІТ-компанія відкриє офіс в Україні

Velory позиціонується як PaaS (Productivity as a Service) і працює над інноваційним продуктом — платформою, яка оптимізує для клієнтів роботу їхніх співробітників і робить команди більш продуктивними

Шведська компанія Velory, яка надає бізнесам сервіси у сфері продуктивності, відкриє офіс розробки в Україні. За рік планують зібрати команду з 20-25 фахівців. Всього в компанії на сьогодні близько 50 співробітників.

Про це інформує 1News.

Velory позиціонується як PaaS (Productivity as a Service) і працює над інноваційним продуктом — платформою, яка оптимізує для клієнтів роботу їхніх співробітників і робить команди більш продуктивними. Компанія була запущена в 2014 році і на сьогодні обслуговує близько 30 000 клієнтів по всьому світу.

Раніше компанія називалася Motor Holding AB, в червні 2020 року вона залучила $7 млн (60 млн шведських крон) від власника Rovio Кая Хеда, після чого провела ребрендинг і стала розширювати команду.

На сьогодні в Velory працює близько 50 співробітників, у компанії два офіси: в Гетеборзі і штаб-квартира в Стокгольмі. Незабаром з’явиться також R&D в Україні.

Джерело: Finance.ua

Back to top button