Україна

Росіяни визнали, що вбивають військовополонених після допитів


Росіяни визнали, що вбивають військовополонених після допитів

СБУ оприлюднила чергову перехоплену телефонну розмову окупанта, у якій він визнає, що росіяни вбивають українських військовополонених.


Служба безпеки України ідентифікувала особу російського окупанта, який у перехопленій телефонній розмові зізнався про те, що вбивав українських військовополонених після допитів. Про це йдеться в повідомленні, оприлюдненому в Telegram-каналі СБУ в четвер, 27 квітня.
 
Зазначається, що чоловік на аудіо – Сучко Євген Юрійович з Новгородської області РФ, 1995 року народження. Його мобілізували восени 2022 року, відтоді він зі своїм підрозділом перебуває на позиціях у Харківській області.
 
Нове перехоплення СБУ телефонної розмови окупанта було зроблено на східному фронті України. У розмові злочинець докладно розповідав про те, “як перерізає людині горло”.
 
“І уточнює, що в нього таких випадків вистачає і робити це доводиться вночі”, – йдеться в повідомленні.
 
У перехопленій розмові також злочинець пояснює, що “військовополонених потрібно утилізувати”.
 
“СБУ працює, аби цей Сучко та кожен воєнний злочинець з РФ поніс заслужене покарання за свої звірства. Українська спецслужба розслідує понад 35 тисяч кримінальних проваджень за фактом порушення законів та звичаїв війни”, – додали у спецслужбі.

Нагадаємо, 11 квітня у мережі з’явилося відео, як росіяни жорстоко катують українського військовополоненого та відрізають йому голову.

Розвідка встановила, хто стратив українського полоненого і де це сталося. Україна звернулася до МКС через страту військового.

У ЗМІ РФ зазначили, хто може стояти за стратою українського воїна

Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button