Україна

Росіяни вдарили бомбою по Костянтинівці, поранено дитину


Росіяни вдарили бомбою по Костянтинівці, поранено дитину

Ще дві жінки віком постраждали від артилерійських атак росіян у селах Ласточкіне Покровського району та Новоукраїнка Волноваського району.

Російські агресори влучили авіабомбою КАБ-500 в житлову забудову в місті Костянтинівка і поранили 13-річну дитину. Про це повідомила Донецька обласна прокуратура у суботу, 30 вересня.

Так, сьогодні близько 16:00 росіяни нанесли авіаудар по Костянтинівці – скинули КАБ на територію транспортного підприємства та житлової забудови, де у цей час на вулиці гуляли двоє дітей. В результаті 13-річний хлопчик отримав мінно-вибухову травму й осколкове поранення голови.

Ще дві жінки віком 43 і 54 роки постраждали від артилерійських атак росіян у селах Ласточкіне Покровського району та Новоукраїнка Волноваського району. Обидві під час обстрілів перебували у своїх оселях. Наразі їх госпіталізовано.

Серед зруйнованих й пошкоджених об’єктів – понад два десятки приватних і багатоквартирних житлових будинків, господарські споруди, приміщення підприємства, автомобілі й лінії електропередач.

Нагадаємо, 28 вересня росіяни поранили трьох цивільних у Костянтинівці. У той день по місту було завдано трьох ударів.

Росіяни обстріляли Слов’янськ: влучили по автостанції, ринку та кафе

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button