Україна

РФ продовжує зазнавати значних втрат – ЗСУ


РФ продовжує зазнавати значних втрат – ЗСУ

Задля поповнення втрат у живій силі і для доукомплектування підрозділів 1-го армійського корпусу за мобілізацією призивають жінок.

 
Генеральний штаб ЗСУ опублікував зведення про військове вторгнення РФ в Україну станом на вечір понеділка, 12 грудня.
 
У Генштабі зазначають, що противник зосереджує зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському і Запорізькому напрямках.
 
Протягом доби окупанти завдали шість ракетних ударів, чотири з яких – по цивільній інфраструктурі у Костянтинівці Донецької області, а також здійснили із РСЗВ обстріл Херсона.
 
Повідомляється також, що противник продовжує зазнавати значних втрат. Зокрема, у лікарні у місті Кремінна Луганської області перебувають більш як 100 російських військових з різнотяжкими пораненнями.
 
“З метою поповнення втрат у живій силі і доукомплектування підрозділів 1-го армійського корпусу за мобілізацією призивають жінок. 28 осіб жіночої статі вже призвано і направлено на підготовку Калінінським районним військовим комісаріатом Донецька”, – йдеться у вечірньому зведенні.
 
Авіація Сил оборони протягом доби завдала чотирьох ударів по районах зосередження особового складу, озброєння та військової техніки противника.
 
Українські ракетники й артилеристи уразили два пункти управління та чотири райони зосередження особового складу окупантів.
 
Нагадаємо, минулої доби українські військові завдали більш як 30 ударів по позиціях ворога.
 
Спецназівці СБУ знищили Камаз із окупантами
 
Новини від Кореспондент.net у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button