Україна

Прикордонники відбили атаку російської ДРГ на Харківщині


Прикордонники відбили атаку російської ДРГ на Харківщині

Протидиверсійний резерв відправився на місце події, щоб зачистити місцевість, розповів Андрій Демченко.

Напад російської диверсійно-розвідувальної групи на напрямку села Сотницький Козачок Харківської області в середу, 26 червня, відбили українські прикордонники. Про це в ефірі національного телемарафону Єдині новини заявив речник Державної прикордонної служби полковник Андрій Демченко.

“Вчора ворог спробував провести бойові дії на напрямку населеного пункту Сотницький Козачок на Харківщині. Діяла диверсійно-розвідувальна група, яка зайшла на територію України, зав’язався стрілецький бій, цьому також передували і обстріли ворога з інших засобів ураження. На щастя, на даний момент цю атаку прикордонники відбили. На місце (події) відправлявся протидиверсійний резерв, щоб зачистити місцевість”, – розповів посадовець.

За його словами, незважаючи на загальне зниження в діяльності ДРГ та обстрілів прикордоння з РФ та Білоруссю в червні, Сили оборони мають бути готові до повторення таких ситуацій на будь-якому напрямку сусідства з агресором.

Як ми вже писали, в Генштабі заявили, що російські війська активно застосовують керовані авіаційні бомби для прориву оборони ЗСУ.

Прикордонники відбили штурм ворога на Сіверському напрямку

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

three × one =

Back to top button