Україна

Прокуратура Одещини прозвітувала про передачу ЗСУ заарештованих коштів


Прокуратура Одещини прозвітувала про передачу ЗСУ заарештованих коштів

Заарештоване майно та кошти на 100 мільйонів гривень передано на користь Збройних сил України, повідомив Сергій Костенко.

Правоохоронці Одещини передали на користь Збройних сил України заарештованого майна на 124 мільйони гривень. Про це повідомив керівник Одеської обласної прокуратури Сергій Костенко на прес-конференції.

“Загалом передано за період військового стану майна та грошових коштів на 124 млн грн, 35 транспортних засобів, 2 напівпричепи, паливну цистерну тощо. Зараз у нас ще багато заарештованого майна, яке ми готуємо на передачу ЗСУ для використання в обороні”, – пояснив він.

За його словами, також ведеться відповідна робота з розшуку та арешту активів іншого майна, яке безпосереднє або афілійоване належить РФ, Білорусі та їх резидентам.

Зокрема, на сьогоднішній день заарештовано кошти, які належать Росії та Білорусі, практично на один мільярд гривень, зазначив він.

Глава прокуратури додав, що арешт накладено на шість одиниць легкових та вантажних автомобілів, майновий комплекс, складські приміщення.

Кореспондент.net писав раніше, що суд заарештував рахунки та майно двох білоруських підприємств.

Новини от 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button