Україна

Під час обстрілу Вінниці загинули три дитини, чотирьох поранено: подробиці


Під час обстрілу Вінниці загинули три дитини, чотирьох поранено: подробиці

Станом на 17.00 серед загиблих дівчинка Єлизавета 2018 року народження та двоє хлопчиків – дитина 2015 р.н. у приватній клініці і восьмирічний хлопчик в автомобілі.

 
Унаслідок ракетного удару по Вінниці загинули три дитини, ще четверо поранені. Про це повідомляє радник глави МВС Антон Геращенко.
 
“Станом на 17.00 серед загиблих дівчинка Єлизавета 2018 року народження та двоє хлопчиків – у приватній клініці дитина 2015 р.н. та восьмирічний хлопчик в автомобілі”, – уточнює Геращенко.
 

 

 
“Сонячна Ліза, яку сьогодні вбили рашистською ракетою у Вінниці. Мама Ірина в дуже тяжкому стані в реанімації, непритомна, без ноги. Вранці вони йшли на заняття з розвитку. Росія – держава-терорист. Неможливо усвідомити і пробачити”, – написала народний депутат України Ірина Борзова.
 
 
 
Четверо дітей отримали поранення та різнотяжкі травми. Найбільше постраждали восьмирічний Роман (множинні опіки 2-го ступеня) та 15-річна Вікторія (рвана рана правого передпліччя).
 
Отримали пошкодження також 7-річна Моніка (уламки скла в обох стопах) і Артем 2010 р.н. (забиття пальця ноги).
 
Нагадаємо, сьогодні вранці Росія завдала ракетного удару по Вінниці. Було пошкоджено понад півсотні будинків. У місті й області оголошено жалобу у зв’язку з великою кількістю загиблих.
 
Ракетний удар РФ по центру Вінниці. Що відомо
 
Новини від 1News у Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button