Події

​​4️⃣1️⃣4️⃣ доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнном…

​​4️⃣1️⃣4️⃣ доба героїчного протистояння Українського народу російському воєнному вторгненню: ситуація станом на ранок 13 квітня.

???? Протягом минулої доби противник завдав 2 ракетних та 32 авіаційних удари, здійснив понад 40 обстрілів з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та цивільній інфраструктурі населених пунктів, є загиблі і поранені серед цивільних громадян. 2 російські ракети, випущені із ЗРК С-300, влучили в об’єкти цивільної інфраструктури міста Слов’янськ.

⚔️ Окупанти продовжують зосереджувати основні зусилля на веденні наступальних дій на Лиманському, Бахмутському, Авдіївському та Мар’їнському напрямках. Протягом доби, завдяки мужності кожного воїна, було відбито понад 45 атак противника????️

???? Авіація Сил оборони України за добу завдала 6 ударів по районах зосередження особового складу та військової техніки окупантів.

???? Також, наші захисники збили 2 ворожих БпЛА типу “Орлан – 10”.

???? Підрозділи ракетних військ і артилерії, в той же час, уразили 4 райони зосередження живої сили, озброєння та військової техніки, 2 склади боєприпасів противника, а також 1 ворожу радіолокаційну станцію.

Підтримуйте ЗСУ!
???? Наближаємо перемогу разом!
???????? Слава Україні!

Загальні бойові втрати противника з 24.02.2022 по 13.04.2023 ????

Back to top button