Україна

Олена Шуляк очолила партію “Слуга народу”

Як зазначила новопризначена очільниця "Слуги народу", наразі завданням політсили стане підготовка до нового виборчого циклу

Головою партії “Слуга народу” стала депутатка Верховної Ради України від фракції цієї політичної сили Олена Шуляк.

Рішення про те, що саме вона замінить на цій посаді Олександра Корнієнка, котрий був обраний першим заступником голови Верховної Ради України, партія ухвалила на з’їзді, – інформує 1News.

Як зазначила новопризначена очільниця “Слуги народу”, наразі завданням політсили стане підготовка до нового виборчого циклу.

“Завдання партії “Слуга народу” у другу половину каденції – швидко, ефективно та гідно підготуватися до нового виборчого циклу”, – заявила Шуляк.

Як зазначила народна депутатка, для цього “Слуга народу” має трансформуватися відповідно до сучасних викликів.

Очільниця пропрезидентської партії народилася 24 січня 1976 року у Києві.

У 1992-1997 роках навчалася в Українському транспортному університеті за спеціальністю “Економіка та управління у будівництві”.

У 2003-2005 роках навчалася у Міжнародному інституті менеджменту та здобула освітній ступінь магістра бізнес-адміністрування.

До обрання у Верховну раду Шуляк працювала топменеджеркою у сфері девелопменту та будівництва та займала посаду віцепрезидентки з фінансів української філії міжнародної організації Young Presidents’ Organization.

Також нова очільниця “Слуги народу” керувала наглядовою ради “Української будівельної спільноти” (Ukrainian Building Community), входила до правління Офісу ефективного регулювання (BRDO) і займалася підприємницькою діяльністю.

У 2019 році Шуляк стала народною депутаткою і заступницею голови фракції “Слуги народу”.

В парламенті вона була заступницею голови комітету з питань організації державної влади, місцевого самоврядування, регіонального розвитку та містобудування.

Також депутатка була головою координаційної ради з вирішення проблемних питань у сфері містобудування при президентові України.

Джерело: Німецька хвиля

Back to top button