Україна

Окупанти шукають будинки на Луганщині для заселення військових, які прибули


Для уточнення інформації про покинуте житло росіяни роздають місцевим жителям повідомлення з вимогою прибути до так званої “адміністрації”.

На тимчасово окупованій території Луганщини російські окупанти шукають залишені жителями приватні будинки, щоб заселяти військових, які туди прибули. Про це 15 листопада повідомив Генеральний штаб ЗСУ.

“У населеному пункті Новоайдар російські загарбники, з метою уточнення інформації про покинуте житло, роздають місцевим жителям повідомлення з вимогою прибути до так званої “адміністрації””, – йдеться у зведенні.

Крім того, підтверджено дані про ураження російських підрозділів у попередні дні на окупованій території Луганської області.

“У населеному пункті Мілуватка ЗСУ знищили штаб окупантів. Наразі відомо про 30 загиблих і понад 20 поранених”, – наголосили в Генштабі.

У тимчасово окупованому Криму відзначається поступове відновлення руху автомобільного транспорту через Керченський міст. Водії легкових автомобілів отримують дозвіл на проїзд через нього після ретельної перевірки.

Решта транспортного сполучення здійснюється через поромні переправи.

Раніше повідомлялося, що ЗСУ звільнили 12 населених пунктів у Луганській області, проте деокупація регіону відбувається дуже важко.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button