Україна

Окупанти розстрілюють червонокнижних птахів на Херсонщині – облрада


Окупанти розстрілюють червонокнижних птахів на Херсонщині - облрада

На Арабатській Стрілці перебувають птахи, що мігрували сезонно, в основному лебеді. Росіяни “навчаються”, стріляючи по них.

На окупованій частині Херсонської області ворог “розважається” тим, що знищує червонокнижних птахів, які перебувають на сезонній міграції. Про це 12 грудня на брифінгу заявив депутат Херсонської обласної ради Сергій Хлань.

“Окупована лівобережна частина Херсонщини страждає від дій окупантів. Арабатська Стрілка і всі санаторії на цей момент – це військова база, куди приходять і ті, що йдуть з ротації, і ті, що прибувають як мобілізовані. Вчора повідомляли, що під час “чергового навчання” окупанти просто почали на побережжі” розстрілювати червонокнижних птахів. Арабатська Стрілка завжди була екологічною зоною. Там птахи, які мігрували сезонно, тобто, зараз там в основному перебувають білі лебеді. Окупанти задля розваги їх розстрілюють”, – розповів Хлань.

Нагадаємо, у понеділок, 12 грудня, військовослужбовці РФ з окупованої території завдали чергових артилерійських ударів по Херсону та приміських населених пунктах. Загинула одна жінка, четверо людей зазнали поранень.


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news

 

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button